Apua tarzanille

Heti ensiksi on pakko todeta, että tämä bloggaus on kirjoitettu 2 tunnin yöunilla. En usko Murphyn lakiin, mutta olen nukkunut pari edellistä yötä todella surkeasti. Siitä huolimatta, että olen syönyt näitä mainostamiani probiootteja…

Olli kysyi blogissaan, että mistä lähtisit käytännössä opastamaan uutta asiakasta superterveyden maailmaan?

Minulla ei ole asiakkaita, mutta jotain ideoita sitä vastoin on.

Jos lähdetään siitä, mitä käytännön ohjeita antaisin, niin tässä 5 tärkeintä kohtaa. Nämä omat neuvoni on valitettavan vaikea tuotteistaa, mutta toimintavarmuus on taattu.

1. Nuku hyvin ja liiku paljon.

2. Älä osta eineksiä.

3. Korvaa ”tekorasvat” voilla, kookosöljyllä ja oliiviöljyllä.

4. Tee ruokailusta arvokas hetki. Älä syö pelkästään syömisen takia, vaan nauti tapahtumasta kokonaisvaltaisesti. Vaikka söisit pelkästään kumipizzaa, laita pöytään parhaat astiat ja kynttilä palamaan. Älä syö koskaan stressaantuneena ja hermostuneena. Se on terveydelle haitallista.

5. Syö enemmän (kuumentamattomia) vihanneksia ja luomua.

Kuulostaa aika tylsältä ja onkin todennäköistä, että keskiverto HK blue-fani ei kuuntele laatimaani listaa ensimmäistä kohtaa pidemmälle. Eli ehkä on parempi laatia myyvempi lista.

1. Jätä ostamatta tiistai-illan mäyräkoira ja tilaa iHerbistä d-vitamiinia ja pussillinen goji-herkkua. Tai voit edelleen ostaa sen mäyriksen, mutta tilaa myös nämä.

2. Osta vaikkapa Hyvinvoinnin tavaratalosta tai lähikulman luontaistuotekaupasta CocoVin kylmäpuristettua kookosöljyä. Korvaa tällä kookosöljyllä kaikki paistorasvat ja hiero naamaan saunan jälkeen.

3. Syö runsaasti rasvaa ja suolaa! Ne ovat todella terveellisiä jos lähde on vain oikea. Eli kaikki margariinit sekä puhdistetut suolat roskiin ja tilalle raffinoimatonta merisuolaa ja jo edellä mainostettua kookosöljyä tai vaikka voita.

4. Korvaa yksi päivän kahvihetkistä kunnon teellä. Esimerkkinä mainittakoon vaikka tämä ja tämä. Huomaat aivan välittömästi kuinka upea olo kunnon teestä tulee. Minulla (entisellä kahvinarkkarilla) on teestä niin paljon sanottavaa, että siitä on tulossa lähiaikoina video.

5. Jos haluat kokea todellisen extreme seikkailun, on tämä viides kohta sinulle. Päätä jo hyvissä ajoin viikkoa, että perjantaipullo jää A-markettiin (Alko) ja baarireissu(t) ei toteudu viikonloppuna. Tilaa jo tiistaina kylmäpuristettua kookosöljyä, kaakaojauhetta ja osta ruokakaupasta luomuhunajaa. Tee näistä todellista herkkusuklaata, jota voit maustaa esimerkiksi kotimaisilla pakkasmarjoilla, chilillä, vaniljalla ja laatusuolalla. ”Nousuhumala” on taattu.

6. (Extra). Älä rupea nipottamaan. Jos mielesi tekee vetää makkaraperunat tai kunnon känni, niin vedä ne. Takaan sen, että jos rupeat pikku hiljaa korvaamaan huonoja juttuja paremmilla jutuilla, niin mielihalut kääntyy automaattisesti sinne terveellisempien juttujen puolelle.

Olli myös kysyi tuosta markkinoinnista. Mielestäni Ollilla on loistava pohja. Hyvä blogi, brändi (joka tosin rajoittuu kohtalaisen pienen piirin sisälle) ja heräämässä oleva keskustelupalsta. Jos kirjan kirjoittaminen on taloudellisesti kannattavaa, eli kustannukset ei mene omasta pussista, niin se lienee todella hyvä vaihtoehto tuoda tätä tärkeää sanomaa esille. Esimerkiksi hesarissa on harvemmin blogiarvosteluja, mutta kirja-arvosteluja sitäkin enemmän. Siitä se lumivyöry pikku hiljaa etenee. Ei minunkaan blogia olisi ilman Ollia.

Voit tukea Ollin toimintaa käyttämällä hänen iHerb-koodia, joka on NEN478. Saat sillä 5 dollaria alennusta ekasta iHerb tilauksestasi.

2 KommenttiaKommentoi

  • Hyvä postaus. Itse vasta aloittelijana lisäisin tuohon vielä, että jätä yhden kerran se pannullinen aamukahvia juomatta ja juo sen sijaan pannullinen yön yli huoneenlämmössä seisonutta vettä, johon olet sekoittanut yhden puristetun luomusitruunan mehun. Jos sen jälkeen vielä kantti kestää, niin juo perään jotain vihreää, esim. pyöräytä tehosekoittimessa yksi tummanvihreä salaatinkerä banskun kanssa ja huitaise naamariin.

    Kun ei ole tottunut moisiin cocktaileihin, niin niistä saa sellaisen uskomattoman hyvänolon tunteen, ettei ikinä enää halua kahvia. Aamulla etenkin kun elimistö on yön jälkeen levännyt eikä vatsassa ole muuta ruokaa, ne vaikuttavat kuin pommi. Sen jälkeen ei taatusti halua enää tunkkaista kahvia mahaansa. Pelkkä sitruunakin tekee jo autuaallisen hyvänolon tunteen! En tiedä vaikuttaako se samalla tavalla kokeneisiin raakaruokailijoihin, mutta ainakin tällainen aloittelija leijaili koko aamupäivän pää pilvien yläpuolella autuaassa viherhurmoksessa.

    http://ommia.blogspot.com/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista