Burzynski-dokumentti

Todella mielenkiintoinen dokumentti, joka antaa vastauksia siihen, että miksi syöpää ei saa parantaa.

Voit katsoa tuon englanninkielisen dokumentin täältä.

Sain eilen sähköpostiini dokumentin suomennoksen, jonka voit ladata tästä. Kiitos Jussille arvokkaasta työstä!

Tässä muutama poiminta:

Joka päivä tilastollisesti yksi 10 000 kehomme solusta voi kehittyä väärällä tavalla ja muuttua syöpäsoluiksi. Mutta miksi emme kaikki saa syöpää johtuu siitä, että meillä on suojajärjestelmä. Meillä on antineoplastoneita, jotka välittömästi pakottavat nämä pahanlaatuiset solut kuolemaan vaikuttamalla niihin. Ne käynnistävät syövän vastaiset geenit ja sulkevat syöpää edistävät geenit. Niin kauan kuin meillä on oikea määrä antineoplastoneita elimistössämme, emme saa syöpää. Jos niitä puuttuu, syöpä voi kehittyä.

Lääketeollisuus on kiistattomasti tuottoisin teollisuudenala maapallolla. Sen voitot ovat kolminkertaiset kaikkiin Fortune 500 yhtiöihin verrattuna. Kasvavat tuotot johtavat kasvaviin osakehintoihin. Ainut keino, jolla tämä teollisuus voi ylläpitää tämän tuottotason on tuoda jatkuvasti markkinoille uusia patentoituja lääkkeitä.

Nykyiset menetelmät taistelussa syöpää vastaan perustuvat ensisijaisesti kemikaalien ja sädehoidon käyttöön, jotka ovat sinänsä syöpää aiheuttavia ja saattavat edistää etäpesäkkeiden uusiutumista ja syntymistä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista