3 KommenttiaKommentoi

  • Kyllä Puska siinä on oikeassa, että kansanterveyden kannalta sokeri on varmasti pahempi asia kuin keinomakeuttajat, kunhan käyttö pidetään kohtuudessa. Kyse on muuallakin määristä: pienenpieni määrä elohopeaa muikussa tai rokotteessa ei ole vaarallista, liian suurena annoksena se on tunnetusti myrkky.

  • Puska on kyllä tuossa asiassa ehdottomasti oikeassa. Mutta en sitten tiedä onko oikein korvata sokeria varsin kyseenalaisella aspartaamilla? Monet saattavat juoda tätä aspartaami-limsaa hyvillä mielin kun ei edes tiedä millä se on makeutettu. Tästä esimerkkinä nuo lapset, joita tuossa haastateltiin.

    Voi olla, että minulla on täysin väärää ”tietoa”, mutta nyt nämä limsajätit ilmeisesti suuntaavat ajatuksiaan tuon makeutuksen osalta steviaan. Mielestäni se on ihan hyvä suuntaus.

  • Steviahan sai heti myyntiluvan jenkeissä, kun limu jätti sen halusi, koska sokeri/aspartaami moskat ei tahdo mennä kaupaksi. Raha ratkaisee. Muut kinusi tuota lupaa tuloksetta lie kuinka kauan.

    Ottasinko hermomyrkky aspartaamia vai sokerilillinkiä limukassa!?! Sokerilla makeutettua takulla.
    Monet äidit sanoo, että kun pennut saa aspartaamia alkaa ne juoksemaan myös pitkin seiniä kuten ”sokeri humailaisillakin” on tapana. No thanks. Saa myös jotkut himoitsemaan hiilari moskaa, kun sekoittaa elimistön.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista