IHERB PAKETIT

Iherb (http://www.iherb.com/default) on ehdoton ykköskauppa kun etsit laadukkaita lisäravinteita tai vitamiineja. Ajattelin listata valmiita Iherb-paketteja, joita voit käyttää pohjana omiin tilauksiisi. Iherb tilausohjeet ja vinkkejä hyvistä tuotteista löydät tekemiltäni Iherb-sivuilta: täältä.

IHerb pakettien koko kannattaa pitää alle 1360 grammassa ja alle 80 dollarissa, sillä näin saat valittua toimitustavaksi International Airmailin. Paketti tulee myös muilla toimitustavoilla perille, mutta olen kuullut niistä paljon huonoja kokemuksia. Jos haluat tilata paljon tavaraa, niin tilaa tarvittaessa vaikka usemapi paketti.

C- ja D-vitamiinit sekä kalaöljy

* Erinomainen D-vitamiini
* Loistava C-vitamiini (suosikkituotteeni iHerbissä)
* Laadukas kalaöljy

Paketille tulee hintaa 67,54$ ja se toimitetaan ilman toimituskuluja.

Maustekaapin täydennys

Erinomaisia mausteita, todella edulliseen hintaan! Yhteen pakettiin ei mahdu kuin 2 maustepussia ja jotain kevyttä, kuten tämä todella mainio tee.

Teevaraston täydennys

* Minami Nutrition, Matcha Green Tea
* Hampstead Tea, Organic Fairtrade Oolong
* Yogi Tea, Moroccan Orange Spice
* Organic India, Tulsi Tea, Lemon Ginger (suosikki)
* St. Dalfour, Organic Golden Peach Tea
* Flora, Bija, Imperial Green Tea
* Flora, Bija, Rooibos Anti-Oxidant Tea Certified Organic
* Dragon Herbs, Spring Dragon Longevity Tea (2kpl) (suosikki)

Iso kasa laatuteetä, joiden hinnaksi muodostuu 57$. Tuotteet toimitetaan ilman toimituskuluja.

Muutama sekalainen poiminta, joita voin suositella

* Mesquite-jauhe
* Todella laadukas spirulina
* Hyvänmakuinen probioottijuoma (kiitos Ollille tästä(kin) löydöstä)
* Makua elämään
* Hyvä saippua

         

53 KommenttiaKommentoi

 • Noinkaan isoa tilausta ei tarvitse tehdä kerralla, saadakseen 5 dollaria alennusta.

  Koodilla ERA967 saa kuka tahansa uusi asiakas 5 dollarin alennuksen ensimmäisestä tilauksestaan! :)

 • Törmäsin juttuun liittyen erään Dragon Herbsin Goji-marjoja ( http://www.iherb.com/Dragon-Herbs-Heaven-Mountain-Goji-Berries-8-oz-227-g/21555?at=0 ), ellet ole jo tuosta kuullut.

  Lyhyesti; Tullilaboratorio on testannut erän ja todennut ne säteilytetyksi, joka on EU:ssa kielletty säilöntämenetelmä. Itse en ole ikinä noita ostanut, enkä tiedä voiko tuosta olla haittaa käytännössä, mutta saattaa kiinnostaa sinua.

  Lisää asiasta:
  http://www.puhdistamo.fi/epages/GPL.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/30012009-125353/Products/DHGoji

 • Voi voi… Kiitos infosta VIL396! Jotain tämmöistä olen hieman pelännyt. Ehkäpä tämä oli ihan hyvä herätys sen suhteen, että ulkomailta tilattaessa et voi olla varma laadusta, koska laadunvalvonta voi olla lähes olematonta ja turvallinen ei olekaan niin turvallista.

  Onneksi kotimaan marjakausi alkaa pian.

 • Olen suunnitellut tilata iHerbistä kalaöljyä, koska se on siellä huomattavasti halvempaa kuin Suomessa, mutta en ole onnistunut selvittämään itselleni, mitkä ominaisuudet ovat tärkeimpiä. Tähän asti olen aina ostanut sellaista tuotetta, jossa on mahdollisimman iso EPA/DHA -pitoisuus. Tuossa suosittelemassasi tuotteessa ne ovat aika pienet, mutta siinä on muitakin omegoita kuin kolmosta, joka käsittääkseni on se tärkein. Korjaa jos olen väärässä. Voisitko vähän valottaa omia valintaperusteitasi, mitä ominaisuuksia sinä pidät kalaöljyssä tärkeimpinä?

  Minun kriteerini ovat olleet: 1) epa/dha -pitoisuus 2) korkea puhtausaste (puhdistettu raskasmetallit pois) 3) paljon omega 3:sta

 • Hei,

  Hyvä ja monelle arka aihe :) Kerron tässä omat kriteerini ja syyt miksi suosin tätä New Chapterin valmistetta. Tämä on tietysti vain oma näkemykseni asiasta enkä voi missään tapauksessa tietää, että onko näkemykseni juuri se oikea.

  * Tästä suosittelemastani öljystä pidän siksi, että se on mahdollisimman luonnollisessa muodossa. Tämä on se tärkein ja ratkaisevin syy. Eli sitä ei ole pilattu pitkässä jalostusprosessissa. Mielestäni EPA/DHA -pitoisuuksilla ei ole väliä, jos elimistö ei pysty niitä hyödyntämään.

  * Ainoa kokeilemani kalaöljy, jonka vaikutukset voin sanoa havainneeni.

  * Tehty aidosta Alaskan villilohesta.

  * Ei ole lisätty synteettistä E-vitamiinia. Yliprosessoituihin kalaöljyihin E-vitamiinia joudutaan lisäämään härskintymisen estämiseksi, koska prosessoinnin myötä kalaöljyn oma antioksidanttisuojaus on hävitetty. Todellisuudessa tämäkään ei aina auta ja ihmiset syövät tietämättään härskiintynyttä kalaöljyä.

  * Sisältää kaikki kuusitoista rasvahappoa, ei kahta.

  * Luontaista D-vitamiinia

  * Sisältää kaikki luontaiset antioksidantit, jotka estävät härskiintymistä tehokkaasti

 • Kiitos erinomaisesta vastauksesta! Mitä enemmän lueskelen sinun blogiasi (ja muita ihania ihmisiä, jotka viitsitte nähdä vaivaa ottaa asioita selville ja selvittää niitä muille) niin olen alkanut ymmärtää, että mahdollisimman vähän prosessoitu tuote, mahdollisimman luonnollinen on parasta.

 • Moi. Myös koodilla NEN425 saa tuon 5$ alennuksen ensitilauksesta.

  Kiitos jos käytät tätä.

 • Hei!
  Löysin tämän vanhan postauksesi etsiessäni kalaöljysuosituksia…
  Osaatko suositella jotain hyvää pelkästään omega-3 sis.valmistetta esim. Iherbistä? Minulla on nyt käytössä Udo´s oil ja syön aika paljon oliiviöljyä, eli noita muita omegoita tulee saatua aika paljon. Aloitin Udon aivan hiljattain. Sitä ennen söin purkillisen Blue Ice kalanmaksaöljykapseleita. Ovat ilmeisesti todella laadukkaita mutta mielestäni niistä puski liikaa ”kapselin maku”. Ennen Blue Icea käytin joitain kuukausia iherbin halvimpia ja niitä ennen markettikamaa..
  Tätä iHerb nyt kovasti tyrkyttää: http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Liquid-Omega-3-Deep-Sea-Fish-Oil-EPA-DHA-Natural-Orange-Flavor-16-fl-oz-480-ml/7908?at=0
  Mitä mieltä olet tuosta?

  Onko mielestäsi edes tarpeellista ottaa omega-3 -lisää tuon Udon lisäksi? Itse pelkään että saan liikaa muita omegoita ja suhteet on ihan pielessä. Syön uunissa paistettua lohta ehkä pari kert kk:ssa. Pirtelöihin laitan hamppua ja chiaa melkein päivittäin.
  Kiitos muuten mahtavasta blogistasi!

 • Hei,

  Itselläni on kohtalaisen vähän kokemusta noista iHerbin kalaöljyistä. New Chapteria tässä yhteydessä jo suosittelinkin ja kokemusta on myös Now Foodsin kapseleista, joita sitä vastoin en voi suositella. Maku kertoo, että ehkä ihan kaikki ei ole kohdallaan… Tuota linkittämääsi valmistetta olen joskus katsellut ja meinaan ottaa tulevaisuudessa kokeiluun.

  Ottaisin sinuna varmaankin jonkun kalaöljyvalmisteen päivittäiseksi ravintolisäksi. Kannattaa testata tuo Nature Answerin öljy ja paremman puutteessa menee vaikka Möllerin kalanmaksaöljy pulloversiona. Pullotavara on tosi herkästi härskiintyvää ja kannattaakin jakaa se vaikka kahteen eri pulloon, jotta koko satsi ei joudu joka päivä kosketuksiin ilman kanssa. Jos tavara käy yhtään maistumaan härskiintyneeltä, niin surutta vain viemäristä alas ja uusi pullo tilalle.

 • Kiitos vastauksesta!
  Taidanpa laittaa sitten tuon öljyn tilaukseen. Kerron myöhemmin mielipiteitä jos tuo tuote sellaisia herättää : )
  Intoa ravintotutkimuksiisi!

 • Tässä myös alennuskoodi :) MIW244. Tyytyväinen olen ollut vahvoihin D-vitamiineihin sekä kalaöljyyn.

 • On kyllä todella hyvä putiikki tuo iherb, mutta myydään siellä paljon ihan hömppääkin. Tässä myös 5$ alennuskoodi: XON005 Toivottavasti joku käyttää!

 • Tein ensimmäisen tilaukseni iherbiin ja voin suositella kauppaa muillekin. 4 dollarin postikulut ovat naurettavan halvat ja tilaus tuotiin kotiovelle. Tässä toimiva alennuskoodi, jolla kaikki ensitilaajat saavat 5 dollarin alennuksen:
  ANU673

 • Tein ensimmäisen tilaukseni iherbiin ja voin suositella kauppaa muillekin. 4 dollarin postikulut ovat naurettavan halvat ja tilaus tuotiin kotiovelle. Tässä toimiva alennuskoodi, jolla kaikki ensitilaajat saavat 5 dollarin alennuksen:
  VAS212

 • EMI325 on advanced-koodi, jolla saa ilmaisia näytteitä normaalin alennuksen lisäksi. Itse sain hammastahnaa sekä valmispirtelöä.

 • Kaikilla koodeilla saan vain tuon 5$ alennuksen, ilmaisnäytteitä saa valita ostoskoriin jos paketin (international airmail) painoraja ei ylity ja ostokset menevät silti yli 40$.
  Eli siis tässä myös toimiva koodi : PAJ030 KIITOS JOS KÄYTIT!

 • Itse on tullut kanssa iHerbistä tilattua kuutisen kertaa. Oon kyllä tykännyt! Varsinkin D-vitamiini on vaikuttanut elämään todella paljon, olin ennen pahassa ja pitkässä flunssassa ainakin 5 krt vuodessa. Nyt olen ottanut yhden 5000IU d-vitamiinin päivässä (2 silloin kun tuntuu että on iskemässä flunssa) vähän yli puoli vuotta enkä ole flunssassa ollut. Koko pienen ikänsä paljon flunssaisena olleelle tämä on aika huippu juttu :) Olen käyttänyt Healthy Origins-merkkiä. On kyllä aivan älytöntä että yhden hengen vuoden d-vitamiinit (kunnon annoksella) saa tuolta 10,30€ hintaan kun Suomessa en edes uskalla laskea paljonko maksaisi.
  http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Vitamin-D3-5-000-IU-360-Softgels/18335?at=0

  Myös Opti-MSM olen käyttänyt ja lihakset on tuntuneet palautuvan nopeammin treenin jälkeen. Hyaluronic Acid on ollut kanssa talvella huippu kuivan ihon hoitoon, suosittelen.

  Ensikertalaiset saavat myös mun koodilla OHA726 5$ alennuksen tilauksestaan :)

 • Jos pitää teestä, niin iHerbistä saa Yogi-teetä tilattua huomattavasti halvemmalla kuin suomalaisista kaupoista. Siellä on myös makuja joita en ole nähnyt myytävän Suomessa, mm. iltatee Kava Kava.

  Oma suosikkini on Yogi bedtime tea. Herkullinen ja terveellinen tapa lievittää stressiä. http://www.iherb.com/Yogi-Tea-Bedtime-Tea-Caffeine-Free-16-Tea-Bags-85-oz-24-g/5500?at=0&rcode=FOG045

  Ja voimassa oleva koodi, jolla saa 5 dollarin alennuksen: FOG045

 • Olen tekemässä ensimmäistä tilausta iherbiltä ja haluaisin tietää ovatko nämä tuotteet joita paketissa suositellaan lapsille käypiä? Lapsilleni tarvitsen D-vitamiinia, omegaa, C-vitamiinia, probiootteja…

 • Ilmaiset postikulut 17.8 asti.

  Now until Wednesday, August 17th, take advantage of our Free-International-Airmail for orders with a value of $40.00 or more.

  This shipping method is limited to packages that weigh 4 pounds (1814 grams) or less and have a value of $80.00 or less.

  iHerb ensitilaajan alennuskoodi SEP790
  http://www.iherb.com/?rcode=SEP790

 • Take advantage of an additional 10% discount on any purchase of $40 or more through Monday, September 5th.
  (Note that this discount could cover most or even all of your shipping cost!)

  Tästä linkistä 5$ alennus uudelle asiakkaalle.
  http://www.iherb.com/?rcode=SEP790

 • Taas ilmanen airmail syyskuun loppuun asti.

  Dear International iHerb Shopper,

  We have further reduced our shipping rates through the end of September 2011.

  DHL International (where available)
  Up to 90% off published rates — starting as low as $8.00!
  Our regular low rates start at $12.00.

  International Air Mail (where available):
  Zero cost for orders over $40.00 — our regular low rate is a flat $4.00.
  Please note that this shipping method is only available for orders up to 4 pounds (1814 grams), with a maximum value of $80.00.

  Tästä linkistä 5$ alennus uudelle asiakkaalle.
  http://www.iherb.com/?rcode=SEP790

 • Pyyntö ensimmäistä IHerb -tilausta harkitseville: käyttäkää sellaisen henkilön tilauskoodia, jolta olette oikeasti saaneet hyödyllisiä tilausvinkkejä!

  Koodien tarjoajia on netti täynnä, mutta vain ne todelliset helmet jotka antavat oikeasti hyviä vinkkejä, ansaitsevat oikeasti sen hyödyn! Itse käytin ystäväni koodia, joka tutustutti minut iHerbiin. Jos saisin tilata toisen kerran uudestaan, käyttäisin Jarkon koodia – niin hyviä vinkkejä olen täältä saanut!

  Itsekin koodin omistava, mutta en sitä mainostava :)

 • February special: $8 off for first time customers instead of $5.00. Ends by the end of February 2012.

  Ihan hyvä tarjous iHerbiltä, 60% isompi ensitilaajan alennus helmikuun loppuun saakka kuin normaalisti.

  http://www.iherb.com/?rcode=VES429

  Ja jottei posti jää vain tähän informaatioon, niin voisin suositella kaikille, jotka ovat huomanneet heikkoutta hämäränäössä, Life Extensionin Super Zeaxanthinia: http://www.iherb.com/Life-Extension-Super-Zeaxanthin-With-Lutein-Meso-Zeaxanthin-and-C3G-60-Softgels/26692?at=0&rcode=VES429

  Toinen purkki minulla menossa, ja jotenkin sen on huomannut, että näen paremmin pimeässä. Olen siis aika pahasti likinäköinenkin. Ymmärtääkseni tuo C3G on se aine, joka vaikuttaa hämäränäköön positiivisesti.

  Hyvää viikonloppua kaikille!

 • Nyt kannattaa tehdä ensimmäinen tilaus iHerbiin pikaisesti, sillä kuponkikoodilla JUK381 saat peräti 10 $ alennuksen ensimmäisestä tilauksesta, kun se on vähintään 40 $, alennusta siis jopa 25 %!

  Maaliskuun 2012 loppuun asti saat myös kokonaan ilmaisen lentopostitoimituksen, kun tilaus on välillä 60 – 80 $. Tuolla välillä olevista tilauksista ei siis mene myöskään tullia!

  Katso lisää ja tilaa: http://www.iherb.com

 • Koodilla ATU749 saat 10$ alenuksen ensimmäisestä tilauksesta kun tilaussumma on vähintään 40$.

 • For a Limited Time Only! $10.00 off your first iHerb order with a Coupon Code for orders over $30. For first-time customers and their ”first order” only. Offer ends Tuesday, May 22nd, at 10:00 am, PDT.

  Eli 22.5. saakka koodilla WUF332 saakin viiden dollardin sijaan 10$ alennuksen!
  http://www.iherb.com/?rcode=wuf332

 • Hei Jarkko!
  Ajattelin lisätä vihreää ravintoarsenaaliini; Onkohan tässä turhaa päällekäisyyttä:
  vitamineral earth, fruits of earth, ormus supergreens, vitamineral green?
  Mitä mieltä olet instant-pakurista, se olisi niin vaivatonta….
  Kiitoksia loistavasta blogistasi.

 • Hei,

  Ei tuossa ole päällekkäisyyksiä. Noista tuo Ormus supergreens ja Vitamineral green ovat viherjauheuta ja niissä molemmissa on oraita. Mielestäni kyseessä on kuitenkin kaksi sen verran erilaista tuotetta, että näidenkään suhteen ei voi puhua päällekkäisyyksistä.

  Itse en ole tuota Instant-pakuria maistanut, mutta se vaikuttaa oikein laadukkaalta tuotteelta.

 • Vitamineral Greens viherjauhe on kyllä yksi parhaimmista viherjauhe vaihtoehdoista ellei paras! Toinen erinomainen vaihtoehto on Garden of Lifen Perfect Food. Amazing grassin tarjoamaa vaihtoehtoa en suosittele koska se ei ole koostumukseltaan läheskään näiden kahden muun veroisia (joka näkyy kyllä hinnassakin).

  Hinta-laatu suhteeltaan omien kokemusteni perusteella tuo Perfect food on kyllä paras. Maussa ja pakkausmateriaalissa (ei lasia) häviää jonkin verran vitamineralsille, mutta hinta on sen verran paljon houkuttelevampi että ainakin itse olen alkanut sitä suosimaan.

  http://www.iherb.com/Garden-of-Life-Perfect-Food-Super-Green-Formula-600-g/3139?rcode=bim072

  http://www.iherb.com/HealthForce-Nutritionals-Vitamineral-Green-Version-5-17-65-oz-500-g/19378?rcode=bim072

  Koodilla BIM072 saa $10 alennusta ensitilauksesta jonka arvo on yli $40 !

 • Käyttämällä koodia UWU816, saat 10$ alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi, jos tilauksesi on yli 40$ !!!

 • Mikä on tämänpäivän tieto tilauksen toimitusajasta ja miten tänä vuonna menee tullimaksut sekä arvonlisävero.

 • Joo, viisaammat. Kertokaapa mikä on maksimitilaussumma ja pitääkö siihen sisältyä myös postikulu, ettei mene tulliin. Arvonlisävero myös näissä tuotteissa?

  Erehdyin typeryyttäni tilaamaan puritansprideltä sadan euron tilauksen ja jo tuli kutsu tulliin. Luultavasti tulkitsevat tuon glucosaminin lääkkeeksi. Vaikka sitä eivät lääkärit määrää ja on käsikauppatavara Suomessa. Kelan korvattavuus poistui näytön puutteen vuoksi kaksi vuotta sitten eli ei ole lääke Suomessa.

  No, katsotaan miten käy, … kohta tulliin.

 • iHerbista voi tilata elintarvikkeita ja lisäravinteita verottomasti noin 35 euron edestä. Elintarvikkeiden ja lisäravinteiden arvonlisävero on 14%. DHL:n rahti 4 tai 6 dollaria lisätään loppusummaan. Onneksi enää ei tarvitse myöskään mennä tulliin paikan päälle jos paketti jää jostakin syystä tulliin selvitettäväksi. Mutta harvemmin nykyään paketit jäävät tulliin. DHL Express- International rahtitoimituksella DHL hoitaa tullaamisen ja lasku tulee sähköpostiin. Ei muita kuluja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista