iHerbin uudet toimituskulut

internationalairmailKuten varmasti useimmat iHerb-verkkokaupan ystävät ovat huomanneet, niin iHerb on muuttanut suositun International Airmail toimituksen hintoja. Ennenhän tuo International Airmail toimitus maksoi 4 dollaria, mutta nyt iHerb oli pakotettu hieman muokkaamaan kyseisen toimitustavan hintoja.

Jatkossa hinta määräytyy tuotteiden painon ja kokonaishinnan perusteella. On tärkeää huomioida se, että kun tilaamiesi tuotteiden kokonaissumma ylittää 20 dollaria, niin saat tällöin 50% alennuksen International Airmail toimituksesta.

 • Halvimmillaan International Airmail toimitus maksaa ainoastaan 2,22 dollaria, eli noin 1,78 euroa. Näin edullisesta toimituksesta pääset nauttimaan, kun tilaamiesi tuotteiden kokonaishinta ylittää 20 dollaria ja paketin kokonaispaino pysyy alle 0,45 kilossa.
 • Kun paketin kokonaispaino ylittää 0,45 kiloa, mutta jää alle 0,91 kilon, niin International Airmail toimitus maksaa 4,45 dollaria. Jos siis pidät huolen siitä, että tilaamiesi tuotteiden kokonaishinta on vähintään 20 dollaria.
 • Jos taas tilaamiesi tuotteiden kokonaishinta on vähintään 20 dollaria ja paketin kokonaispaino on yli 0,91 kiloa, mutta alle 1,36 kiloa, niin toimituskulut on 6,67 dollaria.
 • Ja jos tilaat vähintään 20 dollarilla iHerbin tuotteita ja paketin kokonaispaino on 1,36 kg – 1,81 kg, niin International Airmail toimituskulut on tässä tapauksessa 8,90 dollaria.

Muutokset ovat siis loppujen lopuksi kohtalaisen vähäisiä ja toimituskulut edelleen varsin edulliset. Eli iHerb on myös jatkossa mitä parhain paikka ostaa ravintolisiä. Toki selvää on, ettei sieltä ole enää järkevää tilata alle 20 dollarin paketteja, jotka painavat paljon. Tällöin toimituskulujen osuus nousee huomattavan suureksi.

17 KommenttiaKommentoi

 • oletteko tuolta paljon tilailleet? Minulta katosi matkalla yksi paketti (n. 40€ tilaus) eikä iHerb suostu korvaamaan jos ei ole seurantanumeroa (väittivät paketin jääneen tulliin, mutta kun sinne soitin, vakuuttivat että siellä ei ole ylimääräisiä paketteja, vaan ilmoittavat aina asiakkaalle).

  Sen jälkeen en sitten ole uskaltanut enää tilailla kun tulee vähän liian kalliiksi jos ei voi luottaa paketin saapumiseen.

 • Ongelma tulee painavampien tuotteiden kohdalla. Jos lisää ostoskoriin esim. yhden pussin 450 gramman himalajan suolaa, postikulut pomppaavat samantien 8.90 dollariin.

 • Jari-> Kyllä iHerb on erittäin luotettava verkkokauppa ja toimitukset sujuvat myös loistavasti. Toki jos erittäin huono säkä käy, niin paketti voi hukkua matkalle. Äärimmäisen harvinaista tuo kuitenkin on.

  Enemmän minulla on ollut kotimaan sisällä liikkuvien pakettien kanssa ongelmia kuin iHerb tilausten osalta. Kerran yksi iHerb paketti viipyi matkalla melkein 2 kuukautta, mutta sekin löytyi lopulta perille…

  Josmo-> Jos tilaat pelkän himalajan suolan, niin tilauksen kokonaissumma jää alle 20 dollarin, jolloin toimituskulut ovat kalliimmat. Jos otat tuohon samaan pakettiin vaikka 2 Mercolan sinkkiä, niin tilaamiesi tuotteiden kokonaishinta ylittää 20 dollaria, jolloin toimituskulut tippuvat 4,45 dollariin…

  Pelkkää yksittäistä, painavaa ja alle 20 dollaria maksavaa tuotetta ei ole järkevää tilata.

 • Moi Jarkko!

  Olisi mielenkiintoista kuulla minkälaisia ”terveys blogeja” jne… itse seuraat. Niin ja kuinka monta kertaa suosittelisit syömään päivässä?

 • heips! voisitko suositella suht.edullista ja hyvää viherjauhetta? aikaisemmin käytössä on ollut emerald balance. laittaisin tänään jo tilausta tulemaan jos vastaat:) olisi myös kiva kuulla joku edullinen lääkinnällinen sieni kompleksi tms? rahaa ei tällä hetkellä hirveästi ole ja kun nuo iherb tilaus maksutkin ovat muuttuneet… tämän lisäksi tarkoitus olisi tilata plant fusion eli suosittelemasi protskulisä:)

 • Maria-> Luen aika laajalla skaalalla tutkimuksia, artikkeleja, uutisia ja myös blogeja terveyteen ja ravitsemukseen liittyen. Tapanani on yleensä keskittyä yhteen tiettyyn aihealueeseen ja etsiä sitten tästä aihealueesta mahdollisimman paljon tietoa ja erilaisia näkökulmia.

  Käytännössä paras ja rikastuttavin tapa kehittää omia tietoja on jutella eri asiantuntijoiden kanssa. Heiltä saa paljon oikean elämän tietoa, mitä monista tutkimuksista ei löydä.

  Kuinka monta kertaa suosittelisit syömään päivässä? Tuo oli siis toinen kysymyksesi. Tämä on jälleen aihe, johon ei ole olemassa oikeaa vastausta. Toiselle sopii mainiosti se, että syö vain kerran päivässä, kun taas joku toinen vaatii vähintään 6 ateriaa päivässä… Jotta voisin vastata tarkemmin kysymykseesi, niin minun tulisi tietää paljon enemmän yksityiskohtia sinusta ja elintavoistasi, joiden avulla voisin muodostaa vastauksen.

  T-> Viherjauheen suhteen kannattaa panostaa laatuun. Jos haluat viherjauheen, jossa on paljon eri raaka-aineita, niin kannattaa tutustua jompaan kumpaan näistä:

  http://www.iherb.com/Amazing-Grass-Green-Superfood-Antioxidant-Berry-Drink-Powder-14-8-oz-420-g/58238

  http://www.iherb.com/amazing-grass-raw-reserve-original-8-5-oz-240-g/35734

  Noista tuo ensimmäinen on kohtalaisen makea. Monen mielestä ehkä jopa liian makea…

  Jos taas etsit ”yksinkertaisempaa” viherjauhetta, niin tämä on ehkäpä se paras valinta: http://www.iherb.com/Pure-Planet-Organic-Just-Barley-80-g/4856#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=pure%20planet&rc=252&sr=null&ic=3

  Jos etsit lääkinnällisten sienten osalta laadukasta sekoitusta, niin suuntaa katseet Stametsin tuotteisiin. Tämä on ehkäpä se ”monipuolisin tuote”, mitä lääkinnällisten sienten suhteen voit löytää: http://www.iherb.com/Fungi-Perfecti-Host-Defense-MyCommunity-60-Veggie-Caps/22470

 • Ois hieno kuulla mielipiteesi tuosta madre labsin omega3:sesta. Sen verran halpa tuote ois nimittäin kyseessä, että ois kiva kokeilla :)

 • Hei Roope,

  Omien kokemuksieni perusteella en voi suositella kyseistä kalaöljyä. Laatu ei mielestäni ole sillä tasolla, mitä se kalaöljyn suhteen pitäisi olla.

 • Mitenkäs nuo tavallisista kaupoista saatavat kalaöljyt, Möllerit jne.? Ja jos kalaöljy on tärkeää säilyttää kylmässä koko, niin kuinka varma voi olla iHerbin tuotteiden härkiytymättömyydestä?

 • Kalaöljyvalmisteet on mielestäni hyvä säilyttää kylmässä purkin avaamisen jälkeen. Ennen avaamista ne voi säilyttää ihan huoneenlämmössä.

  Jos haluat käyttää kotimaan valikoimista löytyvää kalaöljyä, niin Möller on varmasti ihan ok valinta.

 • Jarkko, miksi en saa tilattua iherbistä healthforcen vitamineral greens purkkia airmailin kautta? Onko tuote liian painava siihen?

 • En minä ainakaan saa 2,22 talaan toimituskuluja mitenkään. Halvin mahdollinen on $4,00 vaikka mitä yrittää.

 • Hei Vellu,

  Näköjään iHerb on jälleen muokannut aavistuksen noita toimituskuluja. Halvimmillaan International Airmail toimitus maksaa 4 dollaria. Muuten toimituskulut näyttäisi olevan samalla tasolla kuin tässä artikkelissa kerroin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista