Jääkiekkoilijan ruokapäiväkirja

Silmiini osui mielenkiintoinen lehtijuttu, joka liittyy läheisesti maanantaiseen postaukseeni, missä kerroin jotain ajatuksiani urheilijoiden ruokajutuista. Tässä hesarin jutussa 2 liigakiekkoilijaa kertoo yksityiskohtaisesta viikon aterioinnista.


Kuva klikkaamalla isommaksi.

MOT: Kolesterolipommi

Toimittaja Martti Backman ansaitsisi loistavasta työstään tunnustuksen. Pekka Puska sai taannoin 75 000 punnan palkinnon siitä kun hän opetti suomalaiset syömään margariinia ja täyttämään lautasensa hiilihydraateilla. Tulokset ovat olleet katastrofaalisia. Backman ei tule todennäköisesti koskaan saamaan mitään tunnustusta tuhansien ihmishenkien pelastamisesta, jotka hän on rohkealla toimittajantyöllä saanut aikaan. Pitää tietysti antaa pisteet myös Ylelle siitä, että MOT:n kaltainen ohjelma saa pyöriä ruudussa vuodesta toiseen.

7 KommenttiaKommentoi

 • Samaa mieltä, että Martti Backman ansaitsisi loistavasta työstään tunnustuksen. Niin VOI- kuin kolesteroliohjelmastaan. Kyllä meidät suomalaiset on vaan saatu niin peloteltua näillä voi ja kolesterolipeikoilla, että pahoin pelkään, ettei tämäkään ohjelma johda mihinkään. Vähintä on että se vaietaan kuoliaaksi, tai lisätään pelottelua, että älä nyt missään nimessä lopeta statiinien käyttöä, kun lääkäri on määrännyt ne. Tällaista juttua oli ainakin ilmaiseksi apteekeissa jaettavassa lehdessä.(Terveydeksi 3/2010)

 • Olet oikeassa tuon aivopesun suhteen. Se on ollut onnistunutta ja ihmisille syötetyn ”tiedon” kumoaminen on varmasti pitkä prosessi. Lisäksi lääkeyhtiöt tekevät kaikkensa, että niiden rahasampo pysyy hengissä.

  Martti Backmanin ja Antti Heikkilän sekä muiden todellisten hyväntekijöiden työ tuottaa kuitenkin tulosta. Olen saanut tänään kahden ihmisen tarinan siitä, että statiinien syöminen on lopetettu kyseisen MOT-ohjelman takia. Veikkaan, että Suomen mittapuussa puhutaan tuhansista tapauksista.

 • Hei,

  Hienoa! Myös minun isäni teki saman tempun! Tosin olin kyllä pohjustanut asiaa useamman kerran, mutta lopulliseen päätökseen tarvittiin television ihmeellistä voimaa.

 • Jos Napoleonilla olisi ollut käytössä televisio niin maailma olisi valloitettu muutamassa kuukaudessa.

  Hienoa että ihmiset saadaan ajattelemaan asioita omilla aivoillaan ennenkuin ne on statiineilla tuhottu.

  Nyt pitäis vaan saada jatkumo hyvälle terveellisten elintapojen ohjelmalle.
  Ala sie Jarkko tekemään semmosta!

 • Moi Sepi!

  Suunnitteilla ja tekeillä on uudenlainen palvelu, joka on ainakin lähellä toivettasi. Varmaan tässä lähiviikkojen aikana saadaan tuo homma rullaamaan.

 • Onnea heille, joiden tuttavat ovat heittäneet statiininsa roskiin tuon ohjelman jälkeen. Valitettavasti oma isäni ei lukeutunut heihin, vaan vetää yhä simvastatiinia. :-/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista