Lääkkeitä terveille

Yle jatkaa edelleen loistavien dokumenttien lähettämistä. Lääkkeitä terveille dokkarissa kerrotaan todella osuvalla tavalla se ahneus ja mielettömyys, joka sairausteollisuutta ohjailee. Nykyaikainen lääketeollisuus ei keskity olennaiseen, eli oikeasti sairaiden parantamiseen. Big Pharma on valinnut paljon helpomman tien rikastumiseen, jossa voimavarat suunnataan härskiin sumutukseen.

Koko homman ydin on siinä, että terveistä tehdään sairaita. Tämä onnistuu mielikuvitusta vaativalla kehitystyöllä, jossa luodaan kuin tyhjästä uusia sairauksia. Sen jälkeen valtava markkinointikoneisto ja runsaskätinen voitelu takaavat todellisia menestystarinoita, kuten suuren kolesterolihuijauksen tai suunnattoman masennuslääkebisneksen. Oma tarinansa on sitten esimerkiksi miesten erektiolääkkeet. Nykyään kaikista hurjimmat mainokset kehottavat miehiä syömään sinisiä pillereitä ihan varmuuden vuoksi…

Nykylääketieteen uskotaan perustuvan näyttöön, mutta mitä tämä näyttö oikeasti on? Monet lääketieteen peruskäsitteet, terveyden ja sairauden määrittelystä alkaen ovat epämääräisiä tai epäjohdonmukaisia. Sairauksiksi luokitellaan tiloja, jotka eivät ole sairauksia. Oikeastaan nykyään on melkein mahdotonta olla terve. Riittävästi tutkimalla ja arvoja mittaamalla saadaan kenestä tahansa ”sairas”. Tästä ehkä paras esimerkki on tuo kolesterolihype, joka on mielettömyydessään ihan jotain ainutlaatuista. Tänäänkin kymmenet miljoonat ihmiset napsivat kolesterolilääkkeitä aivan turhaan. Ja vielä useammat ovat huolissaan kolesteroliarvoistaan vaikka siihen ei olisi mitään syytä.

Vaikka vallitseva tilanne on kaikkia muuta kuin hyvä, niin olen kuitenkin tulevaisuuden suhteen toiveikas. On hienoa huomata, että yhä useampi kyseenalaistaa tämän mielettömyyden. Mielettömyyden, jossa lääkkeitä napsitaan kuin jotain vitamiinipillereitä…

Toinen katsomisen arvoinen dokumentti on Silminnäkijän: Koiranruokaa vauvalle, jossa Matts Dumell tutkii sitä, mitä moskaa syötämme lapsillemme…

4 KommenttiaKommentoi

 • Minusta on huvittavaa, kun jotkut ihmiset puhuu, että kaikki muu on puoskarointia ja rahan huijausta paitsi koululääketiede? Vois laittaa vaikka WTF hymiön jos olis.

  Jos otetaan ensiapu ja muutama muu haara pois, niin silkkaa puoskarointia koko koululääketiede, kun ei edes pyri parantamaan potilasta. Tai ei edes monia sairauksia tunne tai osaa parantaa vaikka ”puoskarit” siihen pystyy. Silloin on aina latva b5 ja vika korvienvälissä jos ei syytä löydy (kun eivät osaa edes etsiä tai tunnistaa).

  Jossain nuissa ylen dokkareissa olikin, että masennuslääkkeet on 80% plasebo vaikuitteisia, niin minusta on ihan turhaa haukkua muita hoitomuotoja puoskaroinniksi.

  Toinen huvittava seikka on, että käydään jollain ”viikonloppu homeopaatilla” ja kun eka kerralla ei parane kaikki hoitomuodot on puoskarointia. Tai moni tukeutuu viimeisillä terveyden rippeillä ennen kuolemaa vaihtoehtoiseen ja sitten jeesustellaan, kun ei selvinnyt. Aika monesti myös koululääketieteen puolella vaihdetaan lääkettä, kun yksi ei toiminut. Siis selvää puoskarointia.

  Puska, kun toistelee vuodesta toiseen kuinka suomalaiset on nyt terveempiä kuin koskaan, niin 1,2 miljoonaa ihmistä vetää sydän- ja verisuonisairauteen lääkkeitä(luku oli jossain ylen ohjelmassa), 750 000 masennuslääkkeitä, 300 000 diabetekseen jne jne jne, niin on tervettä porukkaa kyllä tässä maassa. Kilpparivajaus ja suolivaivaiset uudet nousevat kansan sairaudet.

  Karppaus sivustolla Jari J kirjoitti blogissaan ”Boikotoi erityisesti VAASAN leipää, sillä Leipätiedotuksen puheenjohtaja on VAASAN Oy:sta”.

  Boikotti alkaa perjantaina 7.10. klo 16 ja jatkuu, kunnes Leipätiedotus lopettaa harhaanjohtavan markkinoinnin.

  http://ravitsemusjaterveys.wordpress.com/2011/10/06/leipatiedotuksen-leipaboikotti/

  Boikotti on muutenkin ainoa tapa ”kapinoida” kura tuotteita vastaan.

 • pahinta puoskarointia on psykosomatia ja muut uskomukseen (freud/jung mielipiteisiin) roska teoriat.

  minutki ne jätti menigissä akuutissa vaihessa jolloin silmätki oli b coxsackie 5. viruksen takia näkökyvyttömät..niin ivttiin kollektiivosesti ja barbaarisesti roska-toeioilla olan takaa ja uhkailtiin gettomaisella mielisairallalla js tulen valittelemaan moisia (tappavan menigin) psykosoamaattisia kehon oireita lääkärille..

  näin sairaita sadistisia harha ja roska teorioita koululääketeollisuus harjoittaa ja värkkää.. ja minut jätettiin pelottelun ja uhkailun jälkeen kotiin kuolemaan ja virumaan kun suomaliset virkamiehille uskollisina, myos freud ja jung virkatohtoreille uskollisina jättivät kuolemaan ja virumaan kotiin.

  mikään vaihtoehto lääketiede ei ole uhkaileva pakottava ja niin sadistinen kuin freud jungia palvova ja jumaloiva koululääketoede, se on suorastaan vaarallinen tai erittäin vaarallinen sairaille sadististen roska- tworiootten takia, joiden pohjana on vai freud/jung mielipiteet ja yhtä kova usko em. guruihin kuin kommunisteilla marks siin..siinä ei ole mitään merkitystä sillä kuinka moni kuolee vaivoihinsa tai menigissä mielisairaalaan, pää asia että gurujen sairaita ja sadistisia mielipiteitä ja teorioita saadaan levittää ja niilllä simputtaa sadistiesesti kansaa kuten suomen julkinen, josta on tullut sadisti teorioitten pyhattö ja kansan uhraamiskeskus demoniselle freud/ jung teorialle..eli kyse on sairaimmasta maapallon kultista.
  joka on niin vaarallista, etta esim.venäjän alle joutumien sen kauhun rinnalla mitä suomalaiset tekee omilleen sadististen gurujen teorioille uskollisina kuin satanisti tohtoreina on pieni paha..

  lopulta suomi on tosiasiassa niin sairastinut sairaisiin teorioihin, joita ala arvoinen julkisterveyden hoitomme systemaattisesti tekee hyvin pahaa ja traumatisoivaa jälke ja pelkoa herättävää..

  ja se on väärää.
  psykiatrian oikein käyttöä ei ole kuten ei ole orjakaupankaan oikeinkäyttöä, molemmat ovat sairaiden sadistististen persoonien harjoittamia ja luomia, kummassakin on vain väärinkäyttöä ja ei orjakauppa tai psykiatriaa kansaansa kohtaan harjoittvaa maata tai sen rajoja pidä puolustaa, sillä molemmat ovat vajonneet barbarismin ja sadismin alimmalle tasolle ja inttävät olevansa jotain ylärotua..psykiatri jopa inttää olevansa ainut näkymättömän sismmän eli psyykken näkijä..roskaa sadistista roskaa..hui mihin itsenäinen suomi on vajonnu- alimpaan barbarismiin- psykiatrian käyttöön hyi..hyi..suomi..pian maasi painetaan unholaan. sillä joka toista syyttä orjuuttaa se itse vangiksi joutuu.
  nyt sadistinen isanmaamme kuskaa kehon sairauksiin sairatuneita gettomaisiin mielisairaala vankilohin, mutta odotahan suomalalais sadisti toerioita käyttävä tohtori kun suomelle kostaa ihan taivaan isa teidän sadisminne ja suomallais virkamiehistö joka salli gettoon kuskaamisen kehon kivuista eli salli barbaaristen ja sadiatisten teorioitten kiduttaa kansaa..odota suomalaisvirkamies..sinä itse istut siperian vankilassa ja saat sitä mitä olet tilannut vangitessasi aiheetta muita..vankilan ja siperian sinä barbaari sadisti teorioihin sairastunut maa saat tuomioksesi..sillä mieti kuinka barbaari suomi oli vangiten kehonkipu potilaita eli syyttomia..samaa saat itse ja ei kauan ..kun kostosi tulee suomalais sadisti tohtorikunta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista