Muutama suositus

1. Dynamic Health, Lactobacillus Acidophilus. Näitä on tullut nyt muutama pullollinen vedettyä, joten suosituksen uskaltaa antaa. Hyvänmakuinen joskaan ei mikään maailman tehokkain probioottivalmiste. Ajaa kuitenkin asiansa ja kun huomioidaan tuo edullinen hinta, niin voidaan luokitella jopa huipputuotteeksi.

2. CocoVi Mulperit. CocoVi on hieman ristiriitainen brändi. Heiltä löytyy todella laadukkaita tuotteita kuten nämä mulperit tai kuoritut hampunsiemenet, mutta vastaavasti myös huonolaatuista tavaraa kuten kaakaovoi. En tiedä mikä CocoVin missio on, mutta toivon sydämestäni heidän panostavan laatukysymyksiin huomattavasti nykyistä enemmän.

3. HealthForce Nutritionals, Greener Grasses. On ehkä tyhmää suositella tähän aikaan vuodesta purkkiviherjauhetta, mutta tämän tuotteen kohdalla se sallittakoon. Yksi kovimmista superdood-tuotteista, mitä markkinoilta löytyy.

4. Maitohorsma. Itselleni täysin uusi tuttavuus lautasella. Maitohorsmaa löytyy melkein mistä vain ja sen jopa minä osaan tunnistaa. Paras keruuaika on tosin jo mennyt, mutta ainakin itselleni nuo lehdet maistuvat edelleen. Loistava lisä viherpirtelöön.

5. Huikea allergialääke. Chilin lisäksi kun napostelee bee pollenia, niin ihme on jos oireet eivät helpota.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista