New Chapterin kohtalo?

Olen suositellut lämpimästi kaikille New Chapterin tuotteita, kuten esimerkiksi Wholemega kalaöljyä. Nyt korviin on kantautunut sellaisia uutisia, että New Chapter on myyty Procter & Gamblelle, joka on monikansallinen jättiyritys. Kyseessä on siis sama firma, joka omistaa mm. Pringles sipsit ja jolla on käsitykseni mukaan yhteyksiä Monsantoon ja lääketeollisuuteen. New Chapterin keskeinen missio oli ihmisten terveys ja hyvinvointi, mutta P&G:n kavereita kiinnostaa ainoastaan ja vain maksimaalinen tuotto.

Nyt moni onkin kysynyt, että uskaltaako niitä New Chapterin tuotteita enää ostaa. Tämä yrityskauppa ei varmasti välittömästi vaikuta laatujuttuihin millään tavalla, mutta pitkässä juoksussa kaikki on tietysti mahdollista ja ainakin itse olisin valmis lyömään vetoa sen puolesta, että laatu tulee heikkenemään. Kokonaan toinen juttu sitten on se, että kuka haluaa tukea omalla ostokäyttäytymisellä Procter & Gamblen kaltaisia yrityksiä, joiden liiketoiminta on ainakin omasta mielestäni kaikkea muuta kuin hyvällä pohjalla.

Itse en tämän tapauksen johdosta suosittele enää New Chapterin tuotteita. En rupea käymään jokaista blogipostaustani läpi ja poistamaan sieltä New Chapter vinkkejä yksitellen, mutta esimerkiksi tuon sivupalkin siivoan New Chapterin osalta ihan tässä lähipäivinä.

Jos asia kiinnostaa enemmän, niin kannattaa lukea tämä juttu.

Kevätkampanja
Hyvinvoinnin tavaratalossa on tarjolla nyt maaliskuun loppuun asti alennusmyynti. Saat nimittäin 20% alennuksen ostoksistasi koodilla KEVAT2012S

Itse tykkään ostaa Hyvinvoinnin tavaratalosta usein ihan niitä peruselintarvikkeita, kuten vaikkapa tomaattimurskaa lasipurkissa tai hyvälaatuista ja edullista suolaa. Tässä muutama poiminta omista suosikeistani:

LUONTOlifen Zest juomajauhe
Dr. Goerg Premium Kookosöljy
Bio Planete Luomu Kookosöljy
Oma suosikki curry
Laadukkain cashew mihin olen törmännyt, tosin valitettavan kallis..
Puhdistamon MSM
Laadukkaita mausteita
Linssejä
Alaskan villilohta!
Tomaattipyrettä lasipurkissa
Tomaattimurska lasipurkissa
Hyvää merisuolaa

7 KommenttiaKommentoi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista