Pari poimintaa

Blogit

Rajakylän Matti on ollut viime aikoina sellaisessa vireessä, että jos et vielä ole tutustunut Matin Blogiin, niin tee se nyt.

Antti Heikkilän blogissa koskettava kirjoitus siitä kuinka vapaa maa Suomi on. Et saa päättää siitä mitä lapsesi syö. Lääketeollisuus tekee sen puolestasi.

Lehdet

Normaalisti kierrän erillaiset terveyslehdet kaukaa, koska lehtien sisältö tehdään mainostajia kunnioittaen. Ja kun mainostajina toimivat mm. lääkeyhtiöt, ei sisällöltä voida odottaa paljoa.

Onneksi massasta löytyy myös iloisia poikkeustapauksia. Yksi tällaisista lehdistä saattaa olla Evita, jossa on ollut ainakin muuta varsin loistava artikkeli. Evitassa on käsitelty raakaruokaa, superfoodeja ja luomuruokaa varsin osuvasti. Ja mikä parasta. En ole törmännyt lehden sivuilla ensimmäiseenkään THL:n edustajan kommenttiin.

Evitalla on paljon potentiaalia. Toivottavasti lehti nappaa ”markkinoilta” kolumnistikseen esimerkiksi Jaakko Halmetojan, Olli Postin tai vaikka Matti Rajakylän ja jatkaa massoille tuntemattomien tosiasioiden esiintuomista.

3 KommenttiaKommentoi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista