Poimintoja

Antti Heikkilä
Loistava kirjoitus Antilta ja kannattaa ehdottomasti lukea myös kommentit, joissa paljon mielenkiintoista asiaa yleisesti rokotuksista ja H1N1-rokotteen aiheuttamista oireista, joista ei julkisuudessa paljoa hiiskuta…

Foodit.fi
Foodit.fi foorumilta löytyy hyvätasoista keskustelua ja todellista aiantuntemusta, josta virallistetut ravitsemusterapeutit voivat vain haaveilla. Tässä muutama poiminta Neonomiden kirjoituksista, joissa hän tuo esiin gluteeniviljojen haittoja:

Eräässä tutkimuksessa ykköstyypin diabetekseen sairastuneista lapsista kaikilla oli samalla diagnosoitu selvä gluteeniherkkyys ja suhteeton osa sairastui myöhemmin keliakiaan.

Gluteeniherkkyys, antiravinteet ja viljojen lektiinit ovat melko lähelle pahin painajainen mitä terveydellemme on historiallisesti tapahtunut. Syyt mitkä herkistävät näille kasvien ”torjunta-aineille” ovat tärkeä tekijä, mutta olennaista on tunnustaa, että viljat ovat (ruokana) ihmistä varten, eikä ihminen viljoja varten.

Oma kantani tietenkin on, etteivät viljat ole ihmisiä varten. Mennäänpä miltei minne tahansa historiallisesti, viljojen esitteleminen ruokavalioon toi mukanaan nälänhädät, tartuntatauti-epidemiat ja mielettömän kokoelman Uuden Ajan sairauksia, kuten kallon luiden kutistumisen yli 10 prosentilla.

Kiinassa, jossa gluteeniviljoja on alettu käyttämään asteittain, näkyy selvästi epidemologisissa tutkimuksissa mm. ylipainon ja sydänsairauksien välinen raju yhteys vehnänkulutukseen. Väestön alueellisesti homogeenisten elintapojen vuoksi huomio on hyvin pelottava.

Viljapainotteinen eli nykysuositusten mukaisesti ”tasapainoinen ruokavalio” aiheuttaa paljon ongelmia mm. kotieläimille, verrattuna luonnollisempaan ravintoon ja mm. muuttaa eläinten rasvahappokoostumusta.

On se kumma etteivät kasvien omat ”torjunta-aineet” kiinnosta, kuten viisinkertaistunut vehnän gluteenipitoisuus ja se, että jo yli 80% ihmisten immuunijärjestelmä reagoi epänormaalisti gluteenille JA että piilevä keliakia on moninkertaistunut vuosikymmenien aikana & lektiineihin liitetyt sairaudet täysin räjähtäneet käsiin. Keliaakikoilla on 40 kertaa valtaväestöä suurempi riski sairastua skitsofreniaan ja Suomi on psykoosilääkityksen esimerkkimaa, DDR. Mikä muu ”torjunta-aine” tekee ihmisistä hulluja – kirjaimellisesti ?

2 KommenttiaKommentoi

  • Tulin juuri Antin sivuilta tänne ja täällähän sä suosittelet samaa kirjoitusta kommentteineen. Mielenkiintoista ja hurjaa luettavaa. Itse oon välillä pitänyt jopa tarkoituksella taukoa näistä lukemisista, kun alkaa ahistaa tää maailman (tai lähinnä Suomen) meno.
    Muta todella, suosittelen siis itsekin Heikkilän blogia, hyvin silmät avaavaa tekstiä, ihan jo siis blogin alkuaijoista lähtien.

  • ” …Uuden Ajan sairauksia, kuten kallon luiden kutistumisen yli 10 prosentilla. ”

    Pitääkö tämä siis oikeasti paikkaansa? Onko tälle oikeasti jotain kunnon perusteluita? Eli jos verrataan, että minä syön suhteellisen paljon viljoja koko elämäni lapsesta lähtien ja sitä, etten koskaan olisi syönyt yhtään viljoja, niin aivoni olisivat yli 10% suuremmnat?!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista