Reishi vai reishi?

Mikä reishi on parasta? Tarjolla kun on mm. Mushroom Sciencen, New Chapterin, Fungi Perfectin ja Luontolifen reishiä. Tietysti jokainen markkinoi itseään kaikista parhaimpana vaihtoehtona. Kertooko polysakkaridipitoisuus jotain sienivalmisteen laadusta?

Mielenkiintoinen kysymys, johon ei ole olemassa oikeaa vastausta. Vaihdoin tuossa taannoin muutaman asiantuntijan kanssa ajatuksia tästä samasta aiheesta ja oli mielenkiintoista havaita kuinka erilaisia mielipiteitä esimerkiksi Fungi Perfectin tuotteet herättivät. Joku tyrmäsi ne täysin kun taas toinen piti niitä yhtenä parhaimmista vaihtoehdoista.

HealthForcen maca herättää ainakin useimpien asiaan perehtyneiden keskuudessa erittäin positiivisia mielikuvia. Jos Pekka Puska toisi huomenna markkinoille oman tuotesarjan, jonka yhtenä lippulaivatuotteena on Pekan Maca, niin tämä maca saattaisi olla meidän HealthForcen macaa hehkuttavien mielestä ”ei niin kovin toimivaa”, vaikka kyseessä olisikin täsmälleen samaa jauhetta, kuin HealthForcen purkissa.

Eli se kuuluista plasebo näyttelee monesti näissä jutuissa merkittävää roolia. Se on ehkä hyvä tietää, mutta ei sitä tarvitse sen enempää miettiä. Sen sijaan kannattaa kuunnella rohkeasti omia tuntemuksia eri tuotteista ja tehdä päätöksiä sen perusteella. Jos minä sanon, että Mushroom Sciencen lääkinnälliset sienet on se paras vaihtoehto, niin se ei tarkoita sitä, että se olisi paras vaihtoehto juuri sinulle. Nuo kaikki mainitsemasi brändit ovat hyviä ja niiden laatuun voit luottaa…

Polysakkaridipitoisuus on sellainen juttu, jota en liiemmin kävisi tuijottamaan. Tämä ihan sen takia, että luotettavia testausmenetelmiä ei tavallaan oikein ole. Jos asia kiinnostaa enemmän, niin kannattaa lukea tämä juttu.

Edullisia herkkuja
Kesä ja villivihanneskausi lähestyy kovaa vauhtia! Tätä odotellessa kannattaa hyödyntää kevättalven valoisat päivät ja kasvattaa kotioloissa versoja sekä oraita. Erilaiset viherjauheet ovat todella mainioita juttuja, mutta ne häviävät mennen tullen kaikelle tuoreelle vihreälle. Ja kaiken hyvän lisäksi tämä kotikasvatus on helppoa ja ei maksa juuri mitään. Se vaatii vain hieman viitseliäisyyttä…

Luontolifen cordyceps
Jos olet kiinnostunut LuontoLifen cordycepsistä, niin voit tilata sitä suoraan Luontolifen pojilta tästä linkistä. Kun käytät tilauksen yhteydessä alennuskoodia raikasweb, niin saat maaliskuun aikana tehdystä tilauksesta 30% alennuksen…

4 KommenttiaKommentoi

  • Itse tilasin aikoinaan FitnessFirstin reishi jauhetta,toimi minulla mutta siirryin rawforestin duanwood 10:1 reishiin,voin sanoa etta hyvasta ( parhaasta) kannattaa maksaa :)

  • Rawforestfoods.com ja onkin siis duanwood reishin spore powder,eli ei 10:1 mutta saitilla kerrotaan erikseen etta vastaa 1000:1 ( sporeissahan ne kaikki hyvat bio aktiiviset aines osat) ja duanwood reishi taitaa olla paras reishi laatuaan ( tieto ron teeguardenin kirjasta). saitilla on myos todella hyva 10:1 pine pollen jauhe ja todella halpa tinctuura pine pollenista myos ( verrattuna surthrivalin polleen)

  • Hassu juttu, mutta Nature’s Way:n reishi on aiemmin kun sitä kokeili tuntunut subjektiivisesti tehokkaammalta kuin paljon hehkutettu Mushroom Sciencen reishi.
    Tämä siitä huolimatta että MS:n reishi on kuumalla vedellä ekstraktoitu, ja puulla kasvatettu, mitä kumpaakaan ei Nature’s Way tarjoa. MS on n. 2,5 kertaa kalliimpi. Onko muilla kokemuksia?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista