iHerb tilaus – Satasella uusi elämä

iHerb on hintatietoisen kuluttajan valinta kun etsitään edullisia ja laadukkaita lisäravinteita, superfoodeja tai vaikka kosmetiikkatuotteita luotettavasti. Olen saanut paljon kysymyksia liittyen iHerb-tuotteisiin. Nyt olenkin avannut uuden sivuston, josta näet omat suosikkituotteeni, sekä iHerb tilausohjeet. Pääset sivuille tästä linkistä.

On tullut luettua viime aikoina runsaasti eri terveysblogeja ja foodit.fi foorumia. Olen todellisessa infoähkyssä ja kysynkin nyt sinulta neuvoa, että mihin rahat kannattaa ekaksi sijoittaa? Budjettini on tähän hätään todella rajallinen (max 100 euroa), joten en toivo mitään erikoistuotteita vaan lähinnä yksinkertaista ostoslistaa.

Hyvä kysymys! Tässä ostoslista, jonka avulla uskon kenen tahansa pääsevän hyvään alkuun.

1. D-vitamiini. Hinta noin 7 euroa
2. C-vitamiini. Hinta noin 20 euroa
3. Kylmäpuristettu kookosöljy. Litrahinta noin 20 euroa. Voin suositella esimerkiksi Virilon tai CocoVin öljyjä, joita löytyy useimmista luontaistuotekaupoista.
4. Raffinoimaton merisuola. Halvimmillaan kilon pussi noin 3 euroa. Löytyy isoimmista marketeista ja lähes jokaisesta luontaistuotekaupasta.
5. Viherjauhe, joista oma suosikkini on tämä. Hinta noin 18 euroa.

Loput rahat sijoittaisin todennäköisesti pähkinöihin ja siemeniin. MSM-jauhe, spirulina tai laadukas kalaöljy ei myöskään ole huone vaihtoehto.

Suosittelen heti alkuvaiheessa kiinnittämään erityistä huomiota laatukysymyksiin. Näin välttyy monelta turhalta pettymykseltä.

Voit tustua myös vanhempaan postaukseeni, jossa esittelen joitain valmiita Iherb-paketteja

               

2 KommenttiaKommentoi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista