Sienikaupan aarteita

DSC_0019_Fotor
Sienikauppa on varmasti joillekin blogini lukijoille tuttu verkkokauppa. Heidän valikoimansa on melko pieni, mutta sitäkin laadukkaampi.

Sienikaupan Jere lähetti minulle testattavaksi muutamia tuotteita heidän valikoimastaan. Pääsin kokeilemaan erilaisia ”pikasieniä” ja lisäksi myös Ojion uutejauheita. Odotukset olivat kovia, enkä joutunut pettymään.

Pikasienet ovat nimensä mukaisesti käyttövalmiita sieniuutteita. Valikoimasta löytyy ne neljä tärkeintä lääkinnällistä sientä, eli:

  • Pakuri
  • Cordyceps
  • Reishi
  • Lion`s Mane

Näistä pikasienistä voi tehdä omia teejuomia tai niitä voi lisätä vaikka pirtelön ja suklaan joukkoon. Itse tykkään yhdistellä erilaisia lääkinnällisiä sieniä keskenään ja tähän tarkoitukseen nämä pikasienet on mielestäni todella laadukas sekä toimiva ratkaisu.

Sienikaupan Jere kertoi, että Pakuri- ja Reishi-uutteet ovat kaksoisuutettuja (kuumauutos sekä alkoholiuutos) ja sisältävät 30% polysakkarideja. Pika-Reishi on laadukasta Duanwood-Reishiä, joka on se Reishin korkein laatustandardi. Pakuri on lähtöisin Siperian puhtailta alueilta, jossa pakurin käytöllä on hyvin pitkä käyttöhistoria. Pakuri-uutteen orac arvo noin 10000.

Cordyceps-uute on laatuluokaltaan korkeaa CS4-tasoa ja siinä on 40% polysakkarideja ja 15% mannitolia. Lion`s Mane -uute kasvatetaan pellavansiementen kuorista tehdyssä massassa puhtaissa kasvihuoneolosuhteissa ja uute sisältää 30% polysakkarideja

Pikasienet eivät ole luomua, mutta ne on todettu puhtaiksi EU:n hyväksymässä laboratoriossa ja myös tulli tietysti tekee satunnaistarkistuksia. Lisäksi tuottaja on GMP-sertifioitu.

Kaiken kruununa nuo pikasienet on pakattu tummaan Miron-lasipurkkiin! Eli laatujutut on kohdillaan…

DSC_0007_Fotor

Pikasienten lisäksi löydät Sienikaupan valikoimista myös huippulaadukkaat Four Sigma Foodsin Instant pikajuomat, jotka on lääkinnällisten sienten osalta tällä hetkellä se oma suosikkini. Näitä FSF-pikajuomia on mukava yhdistellä pikasienien kanssa, jolloin voi samaan kuppiin saada joko kahden eri lääkinnällisen sienen vaikutukset tai vaikka saman sienen tupla-annoksen

Myös Ojion uutejauheet saavat minulta vahvan suosituksen. Kyseessä on erittäin laadukas tuotesarja ja jokainen joka on kokeillut Ojion tuotteita, on varmasti ollut kokemaansa tyytyväinen. Esimerkiksi Ojion Ashwagandha on varmasti top-3 Ashwagandha mitä olen maistanut.

Saat nyt kesäkuun ajan raikasweb koodilla 10% alennuksen Sienikaupan valikoimasta. Tuo alennus koskee tuotteita, ei toimituskuluja.

Sienikaupan Facebook-sivut.

                  

1 KommenttiKommentoi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista