Suola – terveyden perusta

Siihen aikaan kun ei ollut pakastinta tai jääkaappeja, ja ruoka oli “tönkkösuolattua”, ihmiset olivat terveitä. Kun lääketeollisuus huomasi suolan terveenä pitävän voiman, halusivat he uudet suolasuositukset, jotta saataisiin potilaita.

Näin kirjoittaa eräs suomalainen kansanparantaja, joka puhuu ainakin omasta mielestäni täyttä asiaa. Joskaan en allekirjoita hänen suola/rasvateoriaa, joka esiintyy tuossa samaisessa artikkelissa.

Omassa terveydentilassani tapahtui hämmästyttävä muutos kun lisäsin suolan käyttöä. Ja nyt en puhu mistään prosessoidusta Jozo Jodisuolasta vaan oikeasta ja aidosta merisuolasta.

Jos haluat yksinkertaisella tavalla lisää terveyttä ja jopa elinvuosia, niin lisää ruokavalioosi raffinoimaton merisuola.

Aloita jokainen päiväsi suolajuomalla. Lisää puoli teelusikallista suolaa lämpimään veteen, teehen tai kahviin ja juo se. Huomaat positiiviset vaikutukset muutamassa sekunnissa.

1 KommenttiKommentoi

  • ”Jos haluat yksinkertaisella tavalla lisää terveyttä ja jopa elinvuosia, niin lisää ruokavalioosi raffinoimaton merisuola. ”

    En tiedä kumpaa käyttäisin, merisuolaa vai mineraalisuolaa, koska merisuolan negatiivisista vaikutuksista on kirjoitettu näin:

    ”Mineraalisuoloja pidetään terveellisempinä, koska ne sisältävät vähemmän haitallista natriumia, joka nostaa verenpainetta ja altistaa sepelvaltimotaudille, jne. Suomalaisille tutusta mineraalisuolasta, Pansuolasta, natriumkloridia on 57 %, kun merisuola on lähes tai kokonaan sataprosenttisesti natriumkloridia. Pansuola sisältää 28 % kaliumkloridia ja 12 % magnesiumsulfaattia, joilla omat omat terveyttä edistävät vaikutuksensa.”

    Eli pelkään, että jos siirryn merisuolaan, niin nyt jo suht. korkea verenpaineeni nousee entisestään. Vaikka se auttaisikin akneihoon, mielummin kuitenkin huono iho kuin ennenaikainen kuolema.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista