Suomen Voimaruoka

Moni on varmasti jo huomannut kotimaan markkinoille saapuneen uuden ”superfood”-brändin, joka kulkee nimellä Suomen Voimaruoka. Valikoimista löytyy mm. luomugoji, luomuguarana, luomuchia ja Cyanotechin spirulinatuotteet. Heidän tavoitteenaan on tuoda markkinoille entistä laadukkaampia tuotteita sekä tarjota vastaavan laatutason ruokia entistä edullisempaan hintaan. Tämä kuulostaa omaan korvaani varsin hyvälle, sillä terve kilpailu on aina tervetullutta.

Sain taannoin Suomen Voimaruoalta testattavaksi muutamia tuotteita. Esimerkiksi luomulaatuiset gojit ja maca-jauhe vaikuttivat oikein laadukkaille. Laatu onkin se tekijä, jota Suomen Voimaruoka painottaa toiminnassaan.

Tuotevalikoima on laaja, mutta olisin kaivannut sinne jotain spesiaalia. Esimerkiksi hyvälaatuinen krilliöljy tai vaikka kotimainen nokkonen olisi loistava lisä valikoimaan. Olen muuten jo pitkään odottanut markkinoille kotimaista viherjauhetta, jossa olisi hyödynnetty luontomme upeita villivihanneksia. Tiedän ettei kyseisen tuotteen markkinoille tuominen tapahdu sormia napsauttamalla, mutta ei se mikään mahdottomuuskaan varmasti ole. Tässä siis haaste kaikille alan kotimaisille yrittäjille!

Kuten totesin, niin terve kilpailu on aina hyvä asia. Kaikille osapuolille! Ainakin itse otan Suomen Voimaruoan vastaan ilolla ja jään odottamaan mielenkiinnolla heidän tuotevalikoiman kehittymistä!

7 KommenttiaKommentoi

  • Puhdistamon tuotteet ovat kokemukseni mukaan erittäin laadukkaita. Cocovin tuotteita en ole käyttänyt pitkään aikaan, joten olisi epäreilua lähteä arvioimaan niitä suuntaan tai toiseen.

  • Jollain tavalla harhaan johtava tuo ”Suomen voimaruoka” nimi. Kun kaikki tuotteet ei kuitenkaan ole Suomalaisia. Mutta hienoa kuitenkin että tulee lisää yrittäjiä joukkoon ja lisää kilpailua. Jospa hinnatkin alenisi.

  • MKL-> Ihan uusi tuote minulle. Vaikuttaa mielenkiintoiselle!

    Sienitukka-> Toivottavasti tosiaan näemme tulevaisuudessa nykyistä enemmän myös kotimaisia ruokia alan yrittäjien tuotevalikoimissa…

    Samaan hengenvetoon on kuitenkin pakko todeta se, että olemme aika onnellisessa tilanteessa sen suhteen kun yhä useampi kotimainen alan yrittäjä on oikeasti kiinnostunut laadusta. Terveen kilpailutilanteen myötä ja ihmisten laatutietoisuuden lisääntyessä ei huonolaatuista tavaraa kauppaavat enää yksinkertaisesti mahdu markkinoille…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista