Syöpä

Syöpäsairaudet lisääntyvät maailmassa niin nopeasti, että sen arvioidaan olevan hyvin pian yleisin kuolinsyy. Jo nyt syöpä tappaa useampia kuin aids, tuberkuloosi ja malaria yhteensä.

Sairautena syöpä on sikäli hankala parantaa, että se on tavallaan osa itseämme. Esimerkiksi ulkopuolinen bakteeri on helppo tuhota, mutta syöpäsolu on hyvin samanlainen kuin sinä tai minä, mistä johtuen sen tappaminen on vaikeaa. Tästä huolimatta keskimäärin hieman yli puolet syöpään sairastuneista paranee.

Täytyy muistaa, että syöpä on yleissana hyvin erilaisille taudeille, joiden hoidot saattavat vaihdella suuresti. Tästä johtuen ei tuskin koskaan tulla näkemään mitään täsmälääkettä, jolla voisi parantaa kaikki syövät.

Itse kannatan vahvasti vaihtoehtolääketiedettä ja luonnonmukaisia hoitomenetelmiä, mutta syöpä on kyllä sairautena sellainen, että ainakin itse menisin nöyränä poikana hakemaan apua lääkäreiltä ja lääkemafialta. Tämä jo sen takia koska toimivista vaihtoehtoisista hoitomuodoista on kovin vähän tietoa. Olen lukenut tutkimuksen, jossa amerikkalainen tutkimusryhmä on onnistunut parantamaan syöpäpotilaita huomattavan suurilla suonensisäisillä C-vitamiiniannoksilla, mutta muuta konkreettista tietoa vaihtoehtoisista syöpähoitomuodoista en ole juurikaan löytänyt.

Se on kuitenkin yleisesti hyvin tiedossa, että luonnosta löytyy paljon syöpään tehoavia ihmeaineita. Monia näistä käytetään myös lääketieteessä. Esimerkiksi solujen jakautumista estävää kolkisiini-alkaloidia (myrkyllinen) on ainakin 40 liljakasvissa, kuten syysmyrkkyliljassa. Myös misteli on hyvin tutkittu kasvi, jonka on todettu vaikuttavan erityisesti sarkoomasolujen DNA- ja RNA-synteesiin.

Syöpää vastaan taistelussa on oleellisinta ennaltaehkäisy. Syövän ehkäisy on valtavan iso pelikenttä, jossa merkittävimmässä roolissa pelaa ruokavalio. Esimerkiksi Yhdysvaltojen kansallisen syöpäinstituutin mukaan 30% syöpäkuolemista voitaisiin välttää pelkästään terveellisen ruokavalion avulla. Itse uskallan väittää, että tämä lukema on oikeanlaisella ravinnolla (virallisten ravitsemussuositusten vastainen) huomattavasti suurempi. Jo pelkästään pahimmat karikot kiertämällä voidaan syöpää sairastuvien määrää tiputtaa dramaattisesti. Näistä karikoista voidaan mainita erityisesti: transrasvat, gluteeni, monet lisäaineet, sokeri ja tietysti alkoholi.

Syöpää ehkäistessä voi löytää jopa huomattavaa apua D- ja C-vitamiinilisistä sekä luonnon antimista. Pakurikäävän lisäksi on syytä mainita esimerkiksi tyrni, valkosipuli, aaloe, koiruoho, koiranpensas, koiranheisi, pikkutalvio, lakritsikasvi, piharatamo, kaalit, salvia, retikka, piparjuuri, nokkonen ja kurkuma. Näillä ei pysty nujertamaan mitään pahalaatuisia kasvaimia, mutta kasvainten kasvua ehkäisevä hoitovaikutus on täysin mahdollista.

Loppuun haluan vielä muistuttaa siitä, että on syöpä on lääkeyhtiöille valtava rahasampo. Mitä enemmän ihmiset sairastavat syöpää, niin sitä innokkaammin osakkeenomistajat hierovat käsivään yhteen ja taputtelevat toisiaan olalle. Syöpätutkimuksiin on käytetty valtavasti rahaa. Käytettyyn raha- ja tutkimusmäärään nähden saavutetut tulokset ovat mielestäni vähintään epäilyttäviä. Ei tarvita kovin ihmeellistä mielikuvitusta todetakseen sen tosiasian, ettei meille ole kerrottu kaikkea.

7 KommenttiaKommentoi

 • Olin töissä paikallisessa terveyspuljussa ja sieltä hakivat syöpäpotilaat männynhavu-uutetta kassi tolkulla.

  Jonkun mies jopa oli saanut imusolmukse syöpäänsä paremmaksi ja oli lopettanut aineen juomisen, niin oli pahentunut ja jälleen oltiin uutetta hakemassa.

  Uuttessa käytetään keväällä otettavaa kuorta ja nilaa pienistä männytistä. Jotkut ovat käyttäneet syövän hoitoon ennenvanhaan puhtaaksi palanutta koivun tuhkaa. Tämä tieto on papaltani joka hoiti ”eturauhasongelmiaan”. Ehkä pakuri ajaa samaa asiaa.
  Terveys hymyssä on juttuakin tuosta aineesta.

  T: Niina

 • Hei,

  Mielenkiintoista infoa. Olen kuullut paljon hyvää tuosta juomasta ja lukenut yhden asiaa käsittelevän kirjankin. En ole vielä kuitenkaan koskaan maistanut…

 • Cannabis auttaa. http://www.youtube.com/watch?v=pjhT9282-Tw
  Tää kundi jakeli sitä ilmaseksi kavereilleen ja se joutu syytetyksi ja istuu nyt vankilassa. Sairainta oli että monta lääkäriä ja parantunutta ois tullu todistaan Rickin puolesta, mutta niitä ei muistaakseni edes päästetty oikeusaliin. Rick kertoo kumminki miten tuota öljyä keitellään tossa dokkarissa. Suosittelen!

 • http://www.youtube.com/watch?v=enO11OGWXew

  Tuo kertoo paljon ”kannabis vihasta”. En todellakaan polttele itse eikä kiinnosta viinakset eikä tupakka, mutta JOS olisi hirveät krooniset kivut joista pääsisi eroon kannabiksella ilman jumalatonta kipulääke arsenaalia olisi se kokeilulistalla.

  Kyllä ne vaahtoa nykyajan mahtavista kipulääke arsenaaleista, mutta kelle se on hyväksi vuosi tolkulla!? Edes sitä vuotta…

 • http://www.youtube.com/watch?v=S81PXHwjMAQ

  Tuossa linkissä on Dr. Stanislav Burzynskin kehittelemä hoitomuoto: antineoplastonit, eräänlainen antibioottikuuri syöpää vastaan. Kannattaa perehtyä aiheeseen. Tuo hoitomuoto ei ole saanut FDA:n siunausta. Ainoastaan siinä tapauksessa kun potilas on ”toivoton” tapaus niin voi päästä suoraan kokeilemaan Burzynskin menetelmää (Ei tarvitse välttämättä suorittaa FDA:n vaiheita johon kuuluu säteilyhoito ja kemoterapia) ja videon mukaan osa potilaista parantuu täysin. Kasvain häviää! Niinkuin kaikkeen elämässä, kannattaa videoon tietysti suhtautua kriittisesti mutta mitään mitä video antaa ulospäin, ei kannata sivuuttaa huuhaana. En suosittele. On kuitenkin kyse syövänhoidosta. Valitettavasti videota ei enää näe kokonaisuudessaan ilmaiseksi ellei sitten tongi ”ilmaisversiota” jostakin. Tuossa videossa näkyy ensimmäiset 36 minuuttia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista