Uusi Nujerra Akne kirja

Olen viime kuukausina kirjoittanut uutta Nujerra Akne -kirjaa. Tämä kirja on jatko-osa Nujerra Akne -oppaalle, joka on ollut ladattavissa ilmaiseksi. Tätä ilmaista opasta on ladattu sen olemassaolon aikana yli 35 000 kertaa, joten kysyntää sille on selvästi ollut. Olen saanut oppaan myötä lähes 2000 arvokasta sähköpostiviestiä akneen liittyen. Näistä ”potilaskokemuksista” minulle on kertynyt valtavan paljon lisätietoa aknesta ja etenkin sen tehokkaasta hoidosta. Haluankin tässä yhteydessä kiittää lämpimästi jokaista teistä, jotka ovat ottaneet yhteyttä minuun aiheeseen liittyen.

Ilmaiseksi ladattavissa ollut Nujerra Akne -opas on lukijapalautteiden perusteella auttanut lukuisia aknepotilaita. Tämä on tietysti ollut oppaan tavoite. Myös muutama valveutunut lääkäri on suositellut tuota opasta potilailleen ja tästä olen ollut varsin otettu. Kiitosta on tullut paljon, mutta totuus on se, että tuo opas on ollut aikamoinen raakile.

Esimerkkinä mainittakoon se, että opas perustui hieman liikaa omiin kokemuksiini. Julistin esimerkiksi sitä, että suurin osa aknetapauksista on käytännössä parannettavissa sillä, että jättää gluteeniviljat pois ruokavaliosta. Jälkeenpäin on helppo sanoa, että asia ei ole ihan näin yksinkertainen vaikka tuo gluteenittomuus monille huomattavaa apua tuokin ja monet saattavat parantua pelkästään sen myötä.

21.11 julkaisen uuden Nujerra Akne kirjan. Se antaa vastauksia niihin kysymyksiin, joihin aknesta kärsivä törmää. Uusi Nujerra Akne kirja sisältää paljon uutta ja päivitettyä tietoa. Uskallan sanoa, että parempaa ja tehokkaampaa tietopakettia et aknen hoidosta löydä.

Olen kahlannut läpi satoja tutkimuksia, keskustellut eri asiantuntijoiden kanssa ja tietysti kartuttanut runsaasti ”potilaskokemuksia”. Nämä ovat uuden kirjan taustalla. Väitän, että harva ihminen suhtautuu asiaan yhtä suurella intohimolla. Aknesta kärsivien auttaminen onkin muodostunut tavallaan yhdeksi keskeisimmäksi elämäntyökseni ja tämä kirja on minun tapani auttaa aknepotilaita.

Nujerra Akne opas ei ole enää ladattavissa. 21.11.2013 ilmestyy uusi Nujerra Akne kirja, joka antaa tarvittavat vastaukset aknen nujertamiseen.

PS. Sain sähköpostiini pyynnön, että mainostaisin Laatua lasten lautasille Facebook-sivustoa. Tuo sivusto on kohtauspaikka päiväkoti- ja/tai kouluruoan laadusta huolestuneille oppilaille, vanhemmille ja päiväkotien tai koulujen henkilökunnalle, koko Suomen alueelta. Pääset sivuille tästä linkistä.

4 KommenttiaKommentoi

  • hei, kiitos ensinnäkin että olet nähnyt näin suuren vaivan ja tehnyt tälläisen kirjan! aivan mahtavaa. Mietin, että onkohan tässä kirjassa puhetta myös hiivasta ? Liika hiiva kasvu kun tietääkseni aiheuttaa iho-oireita. Itse kärsin rosacea-couperosa/ruusufinnimäisistä iho-oireista, aina sieltä teini-iästä asti. Olen nyt 23-vuotias ja sain paikallisvoiteen tässä kuussa lääkäriltäni iho-ongelmani karkoittamiseen. Tiedän, ettei se sitä ongelmaa varsinaisesti vie pois mutta päätin kuitenkin kokeilla voidetta. Se teki ihostani vaan erittäin herkän ja kirvelevän.. Olen todella turhautunut taistelemaan ihoni kanssa.

    Noh, tässä hieman minun tarinaani. Toivon, että kirjastasi löytyisi minulle mahdollisesti ratkaisu vaivoihini. Jään innolla odottamaan :-)

  • Hei Milla,

    Juu, kyllä tuossa tulevassa aknekirjassa on juttua myös hiivaongelmista ja sen hoitamisesta.

  • Iso kiitos Jarkko tästä nujerra akne kirjastasi!! Olen saanut siitä valtavasti apua pitkään riivanneeseen akneeni.

  • Sarin tavoin itsekin haluan kiittää tuosta tekemästäsi kirjasta. 2 roa-kuuria ei tuonut pysyvää apua, mutta ohjeillasi akne näyttää pysyvän mainiosti kurissa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista