Voita Mania!

Tero mainitsi haastattelussaan Four Sigma Foodsin parista uudesta tuotteesta, jotka ovat nimeltään Mania ja Winning.

FSF Winning sisältää seitsemän kaikkein legendaarisinta lääkinnällistä sientä ja lisäksi ruusunmarjaa, jonka C-vitamiini lisää polysakkaridien imeytymistä. Tässä yhteydessä onkin hyvä muistuttaa siitä, että lääkinnällisten sienten nauttimisen yhteydessä kannattaa aina mahdollisuuksien mukaan ottaa jotain laadukasta C-vitamiinia. Näin saat maksimoitua syömiesi sienten tehon.

FSF Winningin tärkeimmät terveysvaikutukset
1. Tasapainottaa immuunijärjestelmän toimintaa
2. Auttaa stressinhallinnassa
3. Suojaa elimistöä kaikenlaisilta ​​taudinaiheuttajilta

FSF Mania vastaavasti sisältää seitsemän harvinaisempaa, mutta erittäin tehokasta lääkinnällistä sientä “tosi harrastajalle”. Myös tässä on ruusunmarjaa mukana.

FSF Manian tärkeimmät terveysvaikutukset
1. Suojaa kehoamme bakteereilta, viruksilta ja monilta sairauksilta
2. Tasapainottaa hormonitoimintaamme
3. Edesauttaa ihon ja keuhkojen terveyttä

Järjestän yhdessä Four Sigma Foodsin kanssa kilpailun, jossa voittaja saa palkinnoksi Maniaa ja Winningiä (palkinnon arvo 60 euroa).

Jos haluat osallistua kilpailuun, niin lähetä postia osoitteeseen kilpailu@raikasweb.com ja kirjoita miksi juuri sinun tulisi saada uutta Maniaa ja Winningiä. Tai jos et keksi tuohon mitään hyvää vastausta, niin kerro esimerkiksi siitä, että millä tavalla lääkinnälliset sienet ovat parantaneet elämänlaatuasi. Kilpailuaika on joulukuu ja voittajan valintaan osallistuu lisäkseni FSF:n kaverit.

Uusien tuotteiden kunniaksi Four Sigma Foods tarjoaa Raikaswebin lukijoille mukavan tarjouksen. Saat nimittäin FSF Storesta 10 euron alennuksen jokaisesta tilaamastasi Mania tai Winning-pussista. Alennukseen oikeuttava koodi on xmas-shrooms ja tarjous on voimassa joulukuun ajan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista